Over ons

Everts techniek staat voor kennis van machines uit de Land en tuin-bouw. Wij leveren, onderhouden en repareren  machines voor de agrarische en aanverwante sectoren. 

Door de jaren heen is de markt voor professionele en semi-professionele tuinmachines toegevoegd aan ons assortiment. We leveren en onderhouden diverse en vele soorten machines van robotmaaiers tot kettingzagen en van bosmaaiers tot tuinfrezen. 

Bij Evertstuinmachines krijgt U een goed advies, eerlijke prijzen en een ongekende service en know-how van uw gekozen machine. 

Wij leveren en installeren uw robotmaaier met zorg, We nemen stap voor stap door waar we het laadpunt installeren, waar de maaier dient te maaien en ook wanneer. Een eerlijk en kundig advies geeft u garantie dat de maaier ook naar verwachting functioneert. Een stukje zekerheid wat rust geeft. 


We leveren van diverse merken. Doordat wij niet afhankelijk zijn van merk gebonden dealerschappen kunnen wij U echt onafhankelijk adviseren. Wij kijken uiteraard niet alleen naar prijs maar ook wat U echt nodig heeft. Iedere situatie heeft zijn eigen oplossing. 

Powered By OpenCart
Evertstuinmachines © 2024