Voordelige robotmaaier

Het gras maaien kan een vervelende klus zijn, zeker als u een flink gazon heeft om bij te houden. Wanneer het groeizaam weer is dan lijkt het wel alsof u niet heeft gemaaid als het gras een paar weken later alweer flink hoog staat. Wilt u tijd besparen en toch altijd een keurig gazon hebben. Dan is een voordelige robotmaaier zeker het overwegen waard. U kunt de robotmaaier op vooraf ingestelde tijden het gazon laten maaien of u kunt hem op een door u te kiezen moment aan het werk zetten.

De voordelige robotmaaier doet het werk voor u

De robotmaaier zal zelfstandig uw gazon maaien. Hij scant de randen van het grasveld zodat hij er niet af zal rijden en tijdig keert. De robotmaaier is in veel gevallen voorzien van een regensensor. Als het tijdens het maaien gaat regenen dan zal hij terugkeren naar zijn basisstation om natregenen te voorkomen. Ook als de accu leeg raakt keert uw voordelige robotmaaier terug naar zijn basisstation om de accu bij te laden. Zodra dit is gebeurd zal hij zijn weg over het gazon er volgen om de klus af te maken. Een ideale tuinman dus die u veel werk uit handen kan nemen.

Wilt u meer weten over onze voordelige robotmaaiers?

Bij Everts Tuinmachines kunt u verschillende goedkope robotmaaiers bestellen. Wilt u meer informatie voordat u uw keuze maakt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06 – 53 99 60 53. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website of een e-mail sturen naar info@evertstuinmachines.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.