Service

Uiteraard krijgt u op alle modellen van Robomow uitgebreide garantie. Maar daar blijft het niet bij. Als uw robot gazonmaaier onverhoopt een probleem heeft dan zijn er verschillende mogelijkheden waarop wij u snel kunnen helpen om het probleem voor u op te lossen. Wij willen natuurlijk niets liever dan dat uw robotmaaier weer zo snel mogelijk zonder haperingen voor u aan de slag kan gaan.

Hulp op afstand

Wanneer er een storing optreedt kunnen wij in veel gevallen op afstand een diagnose stellen. Doordat wij uw Robomow gazonmaaier op afstand kunnen benaderen kan er een deugdelijke analyse plaatsvinden waarom het apparaat niet naar behoren werkt. We kunnen dit op afstand uitlezen en bekijken of er een instelling is veranderd waardoor de Robotmaaier anders functioneert. Zo hoeft uw maaier dus niet te worden gebracht of opgehaald. Wanneer een onderdeel moet worden vervangen en u niet in staat bent om dit zelf te doen, dan kunt u de maaier bij ons aanbieden voor reparatie. Daarnaast is er de mogelijkheid om bij u aan huis te komen voor het uitvoeren van de werkzaamheden. 

Een lange levensduur van uw Robomow gazonmaaier

De service van Everts Tuinmachines is er op gericht om u zo lang mogelijk te laten genieten van uw gazonmaaier van Robomow. Wij realiseren ons dat de aanschaf een flinke investering is en daar wilt u natuurlijk zo lang mogelijk plezier van beleven. Met onze service staan wij hiervoor garant. Wilt u meer weten over de service die u als klant van ons kunt verwachten, neemt u dan gerust contact met ons op.