Robotmaaiers kopen

U wilt een robotmaaier kopen, maar weet niet welke maaier het meest geschikt is voor uw tuin? Wij voorzien u graag van advies. Er zijn namelijk een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden om een goede keuze te kunnen maken. Wij zetten hieronder drie afwegingen voor u op een rij.

Het oppervlak van uw tuin

Grotere robotmaaiers zijn uitgerust met een grotere accu en kunnen hierdoor een groter oppervlakte maaien voordat ze opnieuw opgeladen dienen te worden. Zorg er dus voor dat u kijkt naar het aantal vierkante meters dat gemaaid kan worden op een volle accu. Bij twijfel kunt u beter een robotmaaier bestellen met die een groter oppervlakte aan kan. Bestaat uw tuin uit meerdere losse gebieden, dan kunt u ook twee kleinere robotmaaiers kopen en deze tegelijkertijd laten maaien.

Met of zonder app

Wilt u de robotmaaier op afstand kunnen bedienen? Dan kunt u het beste een robotmaaier kopen met een app. Niet alleen kunt u hiermee de app naar wens in- of uitschakelen, ook ontvangt u een bericht op uw telefoon wanneer het diefstalalarm afgaat.

Geluidsniveau

U wilt een robotmaaier bestellen die u kunt laten maaien terwijl u in de tuin zit? Let dan op het geluidsniveau. Dit verschilt behoorlijk tussen de verschillende robotmaaiers. Wanneer u de robotmaaier enkel aan het werk zet terwijl u niet aanwezig bent, hoeft u deze overweging niet te maken en kunt u meer verschillende robotmaaiers kopen.

Twijfelt u over welke robotmaaier het meest geschikt is voor uw wensen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor gratis en vrijblijvend advies.