Kies voor gemak met elektrische gazonmaaiers in Groningen

Wanneer u een mooi groot gazon in de tuin heft dan heeft dat eigenlijk maar één nadeel: U moet regelmatig aan de gang met de grasmaaier om het gras kort te houden. Niet echt een klus waar iedereen vrolijk van wordt. Maar er is nu gelukkig een andere oplossing. Everts Tuinmachines is dealer van Robomow, de prijswinnende robotmaaier voor elk gazon. Deze maaier kan volledig zelfstandig het gazon maaien terwijl u toekijkt of zelfs helemaal niet aanwezig bent. Een ideale oplossing voor ieder groot grasveld.

De voordelen van elektrische gazonmaaiers

Het belangrijkste voordeel van het gebruik van elektrische gazonmaaiers in Groningen is natuurlijk de tijdwinst. U hoeft immers niet meer op uw vrije zaterdagmiddag de grasmaaier ter hand te nemen of met de motormaaier het grasveld op. Uw elektrische gazonmaaier doet zijn werk volledig zelfstandig. Dankzij de ingebouwde regensensor keert hij ook zelf terug naar zijn basisstation als het onverhoopt gaat regenen. U hoeft dus ook niet bang te zijn dat er door regen waterschade optreedt. Ook als de accu leeg raakt en het werk nog niet klaar is zal de maaier zelf naar zijn basisstation teruggaan om de accu eerst op te laden voordat hij zijn werk hervat.

Een elektrische gazonmaaier, iets voor u?

Heeft u ook een groot gazon? Verwen uzelf dan met een elektrische gazonmaaier in Groningen. Nooit meer ergernis over een grasveld dat nodig gemaaid moet worden maar waar u geen tijd voor heeft. Uw tuin ligt er altijd prachtig bij. Veel van de modellen die te koop zijn bij Everts Tuinmachines zijn programmeerbaar. Zo wordt uw gras op vaste tijden automatisch gemaaid. Heeft u vragen, neem dan contact op via telefoonnummer 06 – 53 99 60 53 of maak gebruik van het contactformulier op de website.