Een elektrische gazonmaaier Groningen voor een verzorgde tuin

Het gazon onderhouden is niet altijd een eenvoudige maar toch belangrijke zaak. Hoe uw tuin er uitziet speelt immers een grote rol bij het creëren van wooncomfort en maakt vertoeven in de tuin alleen maar aangenamer. Gelukkig bestaat er een hulpmiddel om méér uit het onderhoud van je gazon te halen: een elektrische gazonmaaier Groningen van Robomow.

Een automatische gazonmaaier Groningen neemt het werk uit handen en zorgt dat de tuin er altijd mooi uitziet. Zo kunt u toch niet genieten van een dagje vrij, zonder aandacht te moeten besteden aan het maaien van het gazon! Een dergelijke gazonmaaier Groningen is uiterst gebruiksvriendelijk, gaat efficiënt te werk en is volledig zelfstandig. Op die manier kan het dienen als een volwaardige vervangen van een gewone maaier en blijft uw gazon altijd onderhouden.

De verschillende elektrische gazonmaaiers Groningen

Welk model robotmaaier u kiest hangt vooral af van hoe groot uw gazon is. Een overzicht:

– De RX reeks robotmaaiers

Deze serie is perfect voor kleinere tuinen met een oppervlakte tot 200 vierkante meter. De RX12u is bijvoorbeeld erg eenvoudig te bedienen met een enkele knop en een laadstation waar het toestel zich automatisch gaat opladen. Om het toestel zijn werk te laten doen drukt u gewoon op de startknop. Ook de RX20u is uiterst handig dankzij de geïntegreerde timer en de bediening via de Robomow App.

– de RC en RS serie robotmaaiers

Als uw gazon iets groter is dan zijn de RC en RS reeksen perfect. De RC serie omvat gazonmaaiers met één enkel mes, terwijl RS maaiers over een dubbel mes beschikken. Deze laatste is dus ook ideaal om grotere oppervlaktes te bewerken in minder tijd. Voor meer informatie over de mogelijkheden van elektrische gazonmaaiers Groningen van Robomow, neem vrijblijvend contact op!