Belrobotics maaiers

Belrobotics is de uitvinder van robotmaaiers voor grote oppervlakten en professionele toepassingen. De zelfstandige robotmaaiers van Belrobotics zorgen voor een perfect gemaaid gazon zonder tussenkomst van personen. De ingenieurs van Belrobotics ontwikkelen in samenwerking met researchcentra en universiteiten voortdurend nieuwe functionaliteit. De robotmaaiers van Belrobotics zijn de krachtigste maaiers in hun soort en als een obstakel gedetecteerd wordt, dan vertraagt de robotmaaier of stopt hij onmiddellijk en past hij zijn traject aan.

De robotmaaiers van Belrobotics worden gevoed op lithium-ijzer-fosfaat-accu's (LiFePO4), de nieuwste generatie accu's. De energiedichtheid is driemaal hoger dan bij klassieke accu's. Het aantal laadcycli ligt veel hoger, wat de levensduur verlengt. Deze accu's hebben een hogere capaciteit en kunnen zeer snel opgeladen worden (binnen 50 tot 90 minuten).

Waarom Belrobotics

Een Belrobotics-specialist bestudeert het werkterrein van de zelfstandige robot, de plaats waar het laadstation moet komen, de te vermijden obstakels, de eventuele hellingen enzovoort. De hoogwaardige kwaliteit van Belrobotics komt voort uit onze wil om volledig te voldoen aan de meest veeleisende normen bij het combineren van spitstechnologie en verschillende wereldwijd exclusieve concepten afkomstig uit onze eigen researchlaboratoria. De vlijmscherpe messen van de robotmaaier vermalen het gras tot zeer kleine stukjes. Hierdoor wordt het gras perfect gemaaid en wordt het gezonder en groener. Het effect is onmiddellijk merkbaar. Dit noemen we mulching.

Geen personeel, geen benzine, drie keer minder energie, geen afvalverwijdering, geen machinetransportkosten, minimaal onderhoud, meer tijd voor andere zaken, minder onkruidbestrijding en minder sproeien.  Met de robotmaaiers van Belrobotics hoeven eigenaren, tuiniers of onderhoudspersoneel niet meer zelf het gras te maaien en houden ze tijd over voor andere klussen. De robotmaaiers van Belrobotics verbruiken 90% minder energie. Ze maken ook minder lawaai doordat ze elektrisch functioneren. En last but not least: ze produceren aanzienlijk minder CO2-uitstoot.

Belrobotics modellen

Belrobotics Parcmow

Tot 12.000 m2
Prijs op aanvraag

Belrobotics Bigmow

Tot 24.000 m2
Prijs op aanvraag

Belrobotics Ballpicker

Tot 30.000 m2
Prijs op aanvraag

Meer informatie nodig?


logo-small