Automatische grasmaaier

Een automatische grasmaaier van Robomow voor een mooier gazon!
Het gazon proper houden is niet altijd eenvoudig, zeker als je het al zo druk hebt met het werk en de kinderen. Toch is het belangrijk om je tuin goed te onderhouden, juist omdat de uitstraling van de woning ervan afhangt. Een automatische grasmaaier kopen van Robomow is in dat geval dé oplossing.

Dankzij een Robomow automatische grasmaaier is het gazon in orde houden geen enkel probleem meer! Het apparaat functioneert door middel van een grensdraad, alsook een basisstation die als beginpunt fungeert van het toestel. De communicatie met de Robomow gebeurt via een gratis App op je tablet of smartphone. Het resultaat? Een robotmaaier die enkel zijn werk doet wanneer jij dat wil!

Waarom een automatische grasmaaier kopen van Robomow
Alle Robomow automatische grasmaaiers beschikken over handige eigenschappen, zoals een zwevend maaidek dat zelfs bij oneffen ondergronden zorgt voor een gelijkmatig resultaat. Er zijn modellen die voorzien zijn van een randmaaimodus, waardoor ook de randen van het gazon een beurt krijgen. De messen van de automatische grasmaaier zijn opklapbaar, sterk en kunnen eenvoudig vervangen worden!

Het aanbod aan Robomow robotmaaiers

Robotmaaiers van Robomow komen in verschillende modellen:

1. De RX-serie

Deze reeks is ideaal voor gazons tot 200 m2 dankzij hun compacte ontwerp en nauwkeurige werkwijze. Er is een halfautomatische versie met een drukknop, die na het maaien automatisch terugkeert naar het basisstation. Bij de volautomatische maaier moet je wekelijks een maaischema instellen, de rest gebeurt vanzelf!

2. De RC-serie

Deze reeks maaiers is geschikt voor grotere tuinen. Naast een strak gazon zorgen deze robotmaaiers ook voor afgewerkte tuinranden. Het basisstation moet buiten het gazon geplaatst worden en de maaier beschikt over een sterk mes dat jaarlijks vervangen moet worden.

3. De RS-serie

Tenslotte biedt een RS-robotmaaier topkwaliteit met een maaibreedte van wel 56 meter. De vlijmscherpe messen verwijderen zelfs het hoogste gras en het zwevende maaidek verzekert een effen resultaat. Voor meer informatie over het aanbod aan automatische grasmaaiers, neem vrijblijvend contact op!