Automatische grasmaaier bestellen

Droomt u er ook wel eens van dat de kabouters ’s nachts het gras maaien? Wel, de kabouters zullen het misschien niet doen, maar u kunt dit tijdrovende klusje wel uitbesteden. U kunt een automatische grasmaaier bestellen die zonder uw hulp uw gazon maait. Een robot grasmaaier is echt niet alleen voor mensen met een enorme tuin met vele hectares grasveld. Ook als u een bescheidener gazon hebt kunt u gebruik maken van een automatische grasmaaier.

Een automatische grasmaaier bestellen voor een mooi gazon

Wilt u een mooi, altijd netjes gemaaid gazon? Dan is een automatische grasmaaier bestellen geen slechte keuze. U kunt zo’n robot grasmaaier instellen om op vaste tijden te maaien. U hoeft niet bang te zijn dat de maaier stuk gaat doordat hij in de regen wordt gebruikt tijdens uw afwezigheid. Dankzij de sensor zal de automatische grasmaaier terugkeren naar zijn basis station als het gaat regenen. Dat gebeurt ook als de accu leeg raakt. Het apparaat zal dan terugkeren naar zijn basis om de accu eerst weer voldoende te laten opladen om te voorkomen dat het apparaat ergens midden op het grasveld stil komt te staan.

Het ideale hulpje voor uw tuin

Wilt u ook zo’n handige automatische grasmaaier bestellen? Neem dan contact op met Everts Tuinmachines via telefoonnummer 06 – 53 60 53. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier of het speciale aanvraagformulier voor een offerte. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden of u een passend aanbod te doen.