Assortiment

Het assortiment van Everts Tuinmachines bestaat uit gazonmaaiers van absolute topkwaliteit. De Robomow gazonmaaiers blinken uit in veelzijdigheid en gebruiksgemak. U kunt uw gazonmaaier vooraf programmeren, sommige modellen kunt u zelfs via uw smartphone aansturen als u vergeten bent om een maaibeurt in te stellen. De gazonmaaier gaat voor u aan de slag en een paar uur later is uw gazon keurig bijgewerkt. De maaier verzorgt uiteraard ook het maaien van de kanten en dankzij de gevoelige sensoren weet hij de begrenzingsdraden prima te vinden zodat hij netjes op koers blijft. Het vervangen van het mes van de maaier is over het algemeen maar eenmaal per jaar nodig.

Robomow-RX_45-degrees

Robomow RX-serie

Een kleine maaier. Voor elk gazon. Maak kennis met onze gloednieuwe Robomow RX modellen!

Robomow RX-serie

RS625PRO RS635PRO

Robomow RS-serie

Sterker dan sterk Onze topmodellen

Robomow RS-serie

Robomow-RC_45-degrees

Robomow RC-serie

Onze mooiste robot Een prachtige robot voor uw prachtige tuin

Robomow RC-serie

Pincode en andere handige extra’s

De maaiers zijn beveiligd met een pincode. Een handige tool die voorkomt dat uw maaier door onbevoegden wordt gebruikt of dat uw kinderen ermee gaan spelen. Natuurlijk is het wel belangrijk om als de maaier aan het werk is geen kinderen op het gazon te laten spelen. De regensensor zorgt ervoor dat de maaier niet van zijn basisstation vertrekt als het regent, ook als er een maaibeurt is ingesteld. De gevoeligheid van de sensor kan handmatig worden ingesteld. Ook als de maaier aan het werk is en het gaat regenen, zal hij terugkeren naar het basisstation en wachten tot het weer droog is.

Een maaier voor elk gazon

Binnen het assortiment van Robomow vindt u een gazonmaaier voor ieder gazon. Bij ieder type staat aangegeven voor welke gazongrootte dit apparaat geschikt is. Zo maakt u eenvoudig de juiste keuze. Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor deskundig advies.