Advies

De aanschaf van een robot gazonmaaier is een aankoop waar u natuurlijk goed over na wilt denken. Voordat u besluit een Robomow uit ons assortiment aan te schaffen is het belangrijk een aantal zaken voor uzelf op een rijtje te zetten.

  • Hoeveel vierkante meter bedraagt de totale oppervlakte van mijn gazon?
  • Heb ik meerdere losse gebieden, een enkel gebied of meerdere gebieden aaneengesloten?
  • Wat zijn de obstakels in mijn gazon?

Wanneer u voor uzelf helder heeft wat uw wensen zijn kunt u aan de hand van de verschillende modellen op onze website een keuze maken welke maaier het beste bij uw wensen past.

Vertrouw op onze deskundigheid

Everts Tuinmachines heeft ruime ervaring met de robot gazonmaaiers uit ons assortiment. Wij hebben zelf met de diverse machines gewerkt en kunnen u advies op maat geven. 

Komt u er niet uit?

Heeft u de Robomow gazonmaaiers op onze website bekeken en komt u er niet uit? Geen nood. U kunt altijd contact met ons opnemen voor gratis en vrijblijvend advies. Wanneer u ons uw wensen kenbaar maakt en de situatie waarvoor u de robot grasmaaier wilt gaan gebruiken, dan kunnen wij u een advies op maat geven. De maaiers in ons assortiment zijn geschikt voor verschillende afmetingen gazons en inzetbaar voor iedere situatie. Wij helpen u graag met het maken van een goede keuze, zodat u vele jaren plezier hebt van uw Robomow gazonmaaier.