Robomow maaiers

Het merk achter ‘s werelds meest innovatieve robotmaaiers! De robotmaaiers zijn zeer vriendelijk, eenvoudig in gebruik en leuk om te besturen. Bovenal sluiten de maaiers perfect aan op uw dagelijks leven door moeiteloos de last van het maaien van u over te nemen. De robotmaaiers van Robomow sluiten perfect aan bij uw lifestyle en vinden meteen een plekje in uw leven en tuin. Robomow is makkelijk voor het gazon (installeer het basisstation naast het gazon bijv. in de border), makkelijk voor de gebruiker (communiceer met uw robot via uw smartphone) en makkelijk voor het hele gezin (uw robot houdt rekening met uw wensen en agenda zodat u optimaal kunt genieten). Robomow is uw beste teamspeler.

Waarom Robomow?

Robmow is een zeer ‘vriendelijke’ maaier om te bedienen en beschikt over vele modellen ontwikkeld voor particuliere tuinen maar ook b.v. sportvelden.  De complete Robomow-beleving is eenvoudig, vriendelijk en leuk! Robomow is een toonaangevend merk en zorgt ervoor dat de maaiers, hun eigenschappen en functies constant up-to-date zijn. Zo bent u altijd verzekerd van de allerbeste maaibeleving.

Wanneer techniek en tuinieren worden gecombineerd, ontstaan prachtige dingen. Met Robomow kunt u uw maaier bedienen, besturen en controleren met uw smartphone, de web-app of zelfs met uw stem!

Over Robomow

Robimow is het merk achter ‘s werelds meest innovatieve robotmaaiers! De robotmaaiers zijn zeer vriendelijk, eenvoudig in gebruik en leuk om te besturen. Bovenal sluiten de maaiers perfect aan op uw dagelijks leven door moeiteloos de last van het maaien van u over te nemen. Robomow komt in heel Europa steeds opnieuw als beste uit de test. Dit betekent dat u ervan op aan kunt dat u één van de allerbeste robotmaaiers koopt.

Robomow modellen

Robomow RX20 Pro

Tot 200 m2
Adviesprijs: € 699

Robomow RS615 Pro

Tot 1600 m2
Adviesprijs: € 1999

Robomow RX 50 Pro s

Tot 400 m2
Adviesprijs: € 999

Robomow RS625 Pro

Tot 2600 m2
Adviesprijs: € 2399

Robomow RC308 Pro

Tot 800 m2
Adviesprijs: € 1299

Robomow RS635 Pro S

Tot 3600 m2
Adviesprijs: € 3099

Robomow RC312 Pro S

Tot 1200 m2
Adviesprijs: € 1899